Yesterday news

Jag vet att det är lite ”yesterday news”
men jag hänger mig kvar en stund vid min födelsedag som var i fredags.

Min supergulliga barndomsvän och hennes son dök upp på morgonen med världens go’frulle.
Vi satt länge i solskenet och mumsade på godsakerna. Bra början på dagen alltså!

Man känner sig lite som en sessa när man får allas uppmärksamhet en hel dag,
så en rosa prinsesstårta kändes som ett enkelt val!

Vi körde en liten grillfest på terrassen när kvällen kom. Jag är så himla dålig på att plåta våra egna födelsedagar och sådant, men en serie bilder på snygga lillsyrran blev det i alla fall! Ja, så liten är hon förstås inte längre, hela 38 år har hon blivit min fina fina syster.

 
Tack igen för uppvaktningen och de fina presenterna!
Kram kram

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma