Bemärkelsedagen

Jaha, så har man gått och blivit 40 helt plötsligt…
 Hur gick det till, liksom?!

 Försommarsverige har verkligen visat sig från sin allra finaste sida idag (det gör den förresten nästan alltid när jag fyller år) och gratulanterna har avlöst varandra. Man kan mao ha det sämre!

Jag hade tänkt visa er lite pics från dagen, men jag orkar banne mig inte. Jag skall fota mitt andra bröllop imorgon och då måste jag bara vara pigg och på tårna så det är bäst att jag bums dyker i säng!

 En liten bild blir det i alla fall. Lillan som hjälper mamsen att hissa flaggan i morse. Det var kanske dagens bästa stund, något att minnas länge. Solens strålar i morgonruffs, den varma stenen under våra bara fötter, fågelkvitter som akompanjerades av vågskvalp och Lillans förväntningar inför dagen. Det var inte hon som fyllde år, men ett kalas var i antågande och tårtan var rosa, ibland behövs inte mer!

Tusen tack till alla som uppvaktat och gratulerat mig på ett eller annat sätt under dagen,

Love you all!

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma