40 års present och fransk manikyr

Jag passade på att göra fransk manikyr i spat på hotellet i Grekland. Snyggt blev det, och visst var det trevligt att ha det under semestern, men jag tror att det tog typ 6 timmar efter hemkomsten innan det såg heltaskigt ut. Slutsatsen måste vara att det inte går att sköta ett hushåll med så tjusiga naglar, och att man endast kan ha det om man bor på hotell…
På ringfingret gnistrar nu för tiden 40 årspresenten i vitt guld från mamma, pappa och min syster med familj. Ringfingret kanske skall vara reserverat för vigselringar och sådant, men äsch, jag bryr mig inte om det, jag är 40 år och ogift så jag citerar Samantha i Sex and the city ”it´s a ring with diamonds and not a diamondring”!
Helena


Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma