Nytt i Västerås och Lillan ute på äventyr

Vilken härlig dag det blev idag. Sol från en klarblå himmel var just vad jag behövde! Vid närmare eftertanke var det väl tredje dagen i rad med sommarvärme. Toppen, kanske släpper det nu!

Igår lämnade jag Lillan hos mormor och morfar, och idag reste de iväg på en hel veckas semester med min lilla älskling. Längtar redan efter den lilla damen. Vid tidigare tillfällen, när vi har rest bort och Lillan varit hemma hos mormor och morfar eller hos farmor, har jag inte tyckt att det varit speciellt jobbigt att vara från henne. Man är på en ny plats och det händer saker hela tiden, men nu är jag bara hemma och skrotar bland hennes saker, då blir det visst helt annorlunda… Man får bara inte vara egoistisk, utan tänka på hur fantastiskt kul hon kommer att ha det, så kommer det att gå bra!

Med Lillfröken borta passar jag på att fixa och göra om här hemma! M, mellantjejen och jag drog iväg till Öbergs färg (som jag kommer att börja samarbeta med!) idag och handlade målarfärg, för här skall målas får ni snart se, och på vägen tillbaka stannade vi på Västerås senaste tillskott i krogväg, Kajplats 9.
Kör en ”kur” med lchf just nu, eftersom tre otrevliga kilon alldeles som hoppat på mig denna sommar, så en god räk och laxsallad fick det bli. Synd att jag kör diet, för de hade en jordgubbspavlova till efterrätt som jag fortfarande sitter här och är sugen på… Det först jag kommer att göra när de tre otrevliga kilona är borta, är att trycka i mig just den efterrätten där!
Himmla trevligt ställe btw! Skön avslappnad uteservering på en stor terrass (precis vägg i vägg med Tullhuset Living) och en trevligt inredd restaurang i en stor glaskub som byggts på det gamla tullhuset!
Som grädde på moset fanns där också en trevlig och riktigt snygg liten saluhall i anslutning till restaurangen. Skaldjur och deras egen aioli fick följa med hem till Udden när vi gick därifrån! Och självklart fick jag lov att ta några pics med mobilen.
Härligt när sådana här ställen dyker upp i Västerås!
Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

3 kommentarer

 1. Ertugrul 116-117 skriver:

  Ertugrul 116-117

  Ertugrul 116-117

 2. News 26 04 2018 skriver:

  News 26 04 2018

  News 26 04 2018

 3. socks5 skriver:

  socks5

  socks5

Senaste artiklarna från Härligt Hemma