Snart är den här…

Go´kväll, go´kväll!
Nu är det vackert ut, rysligt vackert faktiskt. Vattenytan är spegelblank och solen har nyss gått ned utanför fönstret och här sitter jag och jobbar. Kul men nu börjar jag bli trött och sängen lockar. 
Tänkte bara kika in och berätta för er att snart dimper POMP de LUX a/w ned här på Udden! Närmare bestämt den 20 augusti. Vilken skillnad på efterfrågan det är i år, nu när folk här i Mälardalen börjar på att få kläm på märket. I Skåne och andra delar av södra Sverige är folk som tokiga när kollektionerna släpps, där är det inte ovanligt att ha tre visningar per dag!!!
 Kanske blir det så här också en dag…

På bilden har Lillan sin lindblomsgröna Diana dress, från s/s kollektionen, på sig. Den är bara så underbar att jag helt enkelt inte kunde motstå frestelsen att köpa den i tre olika färger…
Är du också intresserad av att ha en visning, där jag kommer hem till dig och dina väninnor med alla vackra och prisvärda kläder, kontakta då mig på:
Nu är det nog bästa att jag tar och avslutar denna dag,
har två viktiga och spännande möten i morgon!
Kram Kram

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma