Trädgårdsfix och nya ”Hyllis”

Halloj, hoppas att ni haft en fin helg mellan skurarna!
Så mycket som jag varit ute i trädgården de tre senaste dagarana, känns det inte som att jag varit på hela resten av sommaren. Terrassen har fått sig en fix och Alla rabatter är rensade, ansade och fina och gräsmatta är grön och rutig! Japp, vi är förmodligen det enda paret här i krokarna som har en rutig gräsmatta. Hur sjutton kunde det bli så? M gödde den för en tid sedan, då blev den randig. Sedan körde han en vända med gödningen åt andra hållet så att säga. och då blev den alltså rutig!
Snitsigt kanske någon tycker…

  Med lite ledighet i ryggen börjar det klia i fingrarna att fixa här hemma. Jag har länge velat ha en hylla, ett skåp, en bänk eller något för vattkannor, krukor och sådant uppe vid terrassen där vi oftast hänger. Jag har bara inte hittat rätt för än nu. ”Hyllis”  blev perfekt!
Klimatet på baksidan är ganska tufft stundtals, så det måste vara något som är väderbeständigt, tål regn och inte blåser iväg när det stormar som värst.
Två stycken ”Hyllis” (Ikea á 99 kr) är nu fastskruvade i väggen och fyllda med sådant som är bra att ha nära till hands när man blir sugen på trädgårdsfix.
Nu hoppas vi på en fin ny vecka eller hur?!
Kram Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

En kommentar

  1. Trackbacking your entry…

    I found your entry interesting do I’ve added a Trackback to it on my weblog :)

Senaste artiklarna från Härligt Hemma