Lampissue

 
 
 
Mitt i en intensiv, riktigt rolig, jobbperiod är jag just nu, och det märks säkert här på bloggen. Finns inte så mycket tid för bloggande just nu faktiskt. Varken den egna eller andras bloggar hinns med. Några följer jag på Instagram, som är så otroligt lättillgängligt, och så försöker jag kasta in en bild själv ibland (uddenhelena heter jag där om ni vill kika).
 
 
Håller just nu på att inreda en lägenhet mitt i stan. Var där idag och drog runt möbler, planerade och körde värsta ”take or toss” grejen med befintligt möblemang! Riktigt kul är det och nästa vecka blir det att åka runt med lägenhetsinnehavaren för att handla nytt!
 
 
Nu när man får utlopp för det där ”dra runt, arrangera om och fixa och trixa” i jobbet på dagarna känner jag inte lika stort behov av det här hemma, men… Ny lampa till sovrummet letar jag efter, och bara den är funnen och på plats, kan jag släppa sovrummet för första gången på 10 år är det inte ”halvklart”!
 
 
Nu behöver jag lite hjälp. Letar med ljus och lykta efter en liknande den som den ena tonårstjejen har i sitt rum på bilden nedan. Jag skulle vilja ha en liknande men lite större, någon som sett någon, någonstans?
 
 
 
 
 
Ha en fin dag idag!
 
 
Kram
 
 
 
Helena
 
 
 


Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma