Nytt i garderoben

 
 
 
Jaha, så var den här helgen till ända, Herre Gud vad fort det går!
 
 
Trevligheter och jobb, om vart annat, har det varit denna helg. Jag håller på att inreda en lägenhet nere på stan, och nu i helgen har det sista blivit klart med tapeter och målning. Städfirman, som var bussiga nog att ställa upp på en söndag, är klara nu, och det är bara att dra igång med den roligaste delen av inredningen till veckan!
 
 
Idag har jag kört ett POMP de LUX arrangemang igen, och det vill jag lova, OMG vilken efterfrågan det är på arrangemang denna säsong. Jag är fullbokad i flera veckor framöver. Om det inte dyker upp något återbud så har jag inga lediga tider förrän i vecka 38, och då kör jag alla dagar utom fredagar och lördagar…
 
 
I lördags var vi bjudna på middag på restaurang av familjen som köpt tomten bredvid oss. Trevligt initiativ från dem måste jag säga. Jättegullig familj med två små barn, varav pojken är i Lillans ålder, det tackar vi för!
 
 
(Ursäkta den festliga minen, men jag bjuder på den. Det var ändå kläderna ni skulle kolla på!)
 
 
Just nu känner jag mig sådär intresserad av kläder igen, det går liksom i perioder.
 
 
Köpte mig ett par nya byxor till lördagskvällen och åh vad nöjd jag är! Jag var verkligen ytterst ytterst tveksam till att börja med, de är absolut alldeles för busiga för mig egentligen. Men oh vad glad jag är nu att jag faktiskt köpte dem!
 

 
 
Läste i något modemagasin vad som gällde till hösten. Det stod ”Tänk Prince, sammet, brokad, strass och paljetter”.
 
Blanka brokadbyxor, a la Prince (tänkte direkt på honom när jag såg dem, hihi), i kort cigarettmodell från Lindex fick det bli….
 
 
Stövletterna, som genast blev tokfavoriter, köpte jag på Nilssons för några veckor sedan, och nu vill jag bara ha dem på mig hela tiden!
 

 
 
och dem matchade jag med en mjuk jumper med paljettkrage från Vero Moda! Den ny kortare frissan känns fräsch efter sommarens hängande slängande långa hår (jag är ju ändå 40 år dessutom).
 
 
Och ja, det kanske blir lite klädshopping här i höst,
för nu känner jag mig lite sugen på det!
 
 
Kram

Helena

 
 


Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma