Nu går det undan!

 
 
 
Nästa vecka åker vi upp till Lofsdalen en sväng för att titta till bygget.
Det verkar gå undan där nu, och takstolarna skall tydligen vara på plats när vi kommer upp. Helt otroligt egentligen vad mycket jag lärt mig sedan sedan hela den här baletten drog igång. Innan hade jag verkligen inte den blekaste aning om hur man byggde ett hus!
 
 
 
 
 
Den uppmärksamme ser kanske att det redan ligger lite snö på backen där uppe. Tomten ligger väldigt högt ca 800 möh, strax nedanför trädgränsen faktiskt. En bit bort, till vänster i bild, tar kalfjället vid och sedan är det bara enorma vidder ända bort till Funäsdalen.
 
 
Det slog mig just att vi nog måste sätta på vinterdäcken innan vi far. Har ni vinterdäcken på där uppe, där norr om Sveg?
 
 
Ha en skön fortsättning på helgen allesammans!
 
 
Kram Helena
 
 
 


Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma