Det är grunden det hänger på

 
 
 
Jag vet att det inte är så speciellt upphetsande för er att titta på en murad grund och ett bjälklag, men för mig är det stooort! Dessutom är min tanke att ni som vill skall få följa detta bygge ”all the way”, och då måste ju bjälklaget kommamed. Tänk så kul det kommer bli sedan när man liksom ser vad det skall bli!
 
 
 
 
 
 
För övrigt har jag idag ägnat mig åt lite egentid. Jag har jobbat mycket den senaste tiden och unnade mig detta idag. Denise på Made by har lärt mig lägga en fräsch make up idag. Har tänkt göra det länge, men det har aldrig blivit av förrän nu.
 

 
 
Har egentligen aldrig varit intresserad av smink och sådant, men nu tycker jag att jag har börjat se för taskig ut den sista tiden (några kirurgiska ingrepp är dock inte aktuella!). Smink som lagt sig i rynkorna osv är inte så tilltalande, så det var verkligen på tiden att jag tog tag i detta. I priset för själva konsultationen ingick produkter för samma värde så jag plockade ihop ett litet ”start kit” med bareMinerals grejer. Får kanske köpa på mig lite efter hand men en foundation, lipgloss, primer och en tjusig borste i äkta hår fick bli med hem idag till att börja med.
 
 
Ja så nu sitter jag här och ser snygg ut, tror jag i alla fall… Tog en sväng förbi M:s kontor på vägen därifrån och en kollega till honom kände inte igen mig först… Hum, är det bra eller dåligt?! M var hur som helst inte där så vi får väl se om han märker någon skillnad när han kommer hem om en liten stund!
Kram Helena
 
 
 


Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma