Varmt och skönt

 
 
 
 
Helt i linje med min ambition att inte frysa denna vinter har jag nu shoppat upp mig på ett par varma och gosiga UGGs. Brukar ibland låna styvdotterns sköna beigfärgade och har blivit mer och mer sugen på att ha ett par egna. Har egentligen aldrig gillat dem tidigare, har inte tyckt att de är speciellt snygga, men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig!
 
 
 
 
 
 
Slog till på ett par grå med knapp och tycker faktiskt att de är fina! Såg på TV ett bra erbjudande på en onlineshop (Footway) köp tre par och betala för två! Så ett par UGGs till mig, ett par klassiska Timberlandkängor till M och ett par precis ursnygga läderstövlar till mellantjejen blev det och då fick vi kängorna gratis!
 
 
 
 
Ja, så nu håller jag mig varm även om fossingarna denna vinter. Nästa sak jag måste köpa blir en fin mössa. Men hur skall den se ut???
 
 
Idag blir det shoppingtur till Ikea och Mio med kund.
Man kan ha det tråkigare på jobbet…
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 


Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma