Kulturhistoriskt intressant byggnad

 
 
 
 
 
Så var det vardag igen och på jobbfronten är det full fart. På onsdag åker jag till Ekerö för att träffa och göra ett jobb tillsammans med denna härliga donna. Det ser jag fram emot! Annars är det mäklarfotograferingar varje dag de närmaste veckorna, nästan. Kul, kul!
 
 
 

 
 
Annars ser vi mest fram mot ”projekt flytta till stan”. Det känns just nu som om jag är ett litet barn som får gå loss i en godisaffär! Fritt fram för planer och i idéer skulle man kunna säga.
 
 
Redan på onsdag kommer ”putskillen” för att titta på fasaden, och vad som skall göras med den. Jag tog kontakt med stadsbyggnadskontoret för att kolla om det krävs något tillstånd eller dylikt för att ge sig på den uppgiften. Det visade sig då att, byggnaden är betecknad som ”kulturhistoriskt intressant byggnad som bör bevaras” i bevarandeprogrammet för Västerås Stadsbebyggelse.
 
 
Det var ju lite kul kan jag tycka. Känns liksom som att man har ett ansvar, för att föra en del av vår stads kulturarv vidare, till kommande generationer.
 
 
Hittade förresten denna bild på nätet, men vet inte vem som tagit den. Vårt hus skymtar hur som helst i bakgrunden, och man kan verkligen se vilket underbart läge huset har, precis bredvid parken och dammarna. Passar oss perfekt. Ingen genomfartstrafik och mest bara park och allmänningar runt om. Åh, vad spännande detta kommer att bli!! 
 
 
 
Kram kram
 
 
 
 
 

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma