Var sak har sin tid

 
 
 
Jaha, nu är det påskrivet och klart. En ny lycklig familj flyttar in på Udden i vår, och vi fortsätter vår resa tillsammans inne i stan. En epok går i graven och en ny tar vid.
Landet kontra staden, allt har sin tid.
 
 
 
 
 
 
Kan väl inte annat än att erkänna att det inte blev så många timmars sömn i natt, varken för mig eller M. Tankarna malde, har vi gjort rätt, kommer det här att bli bra nu…? Tänk om vi inte trivs inne i stan, längtar ut på landet igen och framför allt, tänk om vi kommer att sakna sjön och utsikten helt vansinnigt mycket…!!
Men men, vi har gjort det här nu i tio år, vi kan detta och nya utmaningar lockar. Vi har ett sjujäkla projekt framför oss, som skall ros i land, och det finns inte utrymme för grubblerier.
 
 
Vi har haft en fantastisk tid här ute, och Udden kommer alltid att ha en egen plats i mitt hjärta (trots det röda markteglet och ekköket, hihi), och vi kommer alltid att se tillbaka på vår tid här ute med glädje. Det har varit en mycket mycket lycklig tid (oj nu börjar jag visst gråta…), så mycket som hänt här!
 
 
Den stora utmaningen nu, ligger i att skapa oss ett hem, som skänker oss samma trygghet, värme och välbehag och känns lika självklart som detta hem gjort. Trots att M kallar det för
”VILLA Hur-fan-hamnade-vi -här…”! 
 
 
:-)
 
 
Det blir en spännande resa som jag hoppas ni vill följa med på!

Kram och ha en fin fredag

 
 
 
 

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma