Lampor på ingång

 

 

Hej på er!

 

Hoppas att ni har haft en riktigt härlig helg i det fina vädret. Men hey hey hej vad jäkla kallt det är! Först är man inne och tittar ut på det soliga vädret, ställer sig vid ett fönster och träffas av värmande strålar, tänker att det måste ju vara alldeles ljuvligt ute. Så sätter man på sig och går utanför dörren bara för att mötas av isande kyla, inte alls sådär varmt och mysigt som det såg ut att vara… Den riktiga våren verkar inte vara i antågande ännu på ett tag i alla fall då det ryktas om 10-18 minusgrader nästa vecka… Suck!

 

Det går snabbt framåt när det gäller renoveringen i stan i alla fall och idag kom också byggaren från fjällen för att hämta köket vi köpt till vårt hus där uppe. Måste vara typ världens bästa byggare! Tre timmar tog det att lasta köket, som kan bli fjällvärldens största, och nu skumpar det förmodligen omkring på gropiga vägar i Härjedalen på väg mot sin slutdestination. Nästa vecka skall det monteras så man kan väl säga att det går undan där uppe också. Vi har haft en så otrolig tur med alla hantverkare både där uppe och här hemma. Snabba och duktiga och ingenting sitter långt inne. En sjujädra skillnad mot dem som gjorde badrummet här hemma för två år sedan…

 

Nu har jag visat så mycket renoveringsbilder den sista tiden så ni är säkert trötta på det. Minns ni att jag sa att jag var till Öbergs och beställde något för en tid sedan. Närmare bestämt två stycken mycket trevliga saker? De har inte kommit ännu och jag har ingen aning om leveranstiden, men jag visar er dem ändå!

 

Kvist6koppar_sq

Denna superläckra Kvist-lampa är det! Vi hade tänkt att ha båda två uppe i fjällen, men ombestämde oss och tar den ena i stan istället. Den är så fin att det är synd att inte få se den varje dag tänkte vi.

 

En annan lampa som jag bara fallit handlöst för är denna.

 

 

1788_4022

 

 

Kan man tänka sig en sötare lampa i ett barnrum. Alltså den är så himla fin så man skulle förstås kunna ha den nästan var som helst, men för oss blir det Lillans rum. Vet ni att fåglarna är gjorda av riktiga fjädrar, bara en sådan sak.

 

I vårt sovrum i huset i stan blir det hett efterlängtade Liv som får hänga och dingla! Yippie!

 

 

627_1746

 

Hur länga har jag inte suktat efter den? Ända sedan jag såg den i ett sovrum i Sköna Hem ages ago, kan jag meddela.

 

Till de yttepyttesmå sovrummen i fjällhuset hittade vi några finingar på Ikea.

 

melodi-zavesna-lampa__81492_PE206272_S4

 

Enkla och med fin form tycker jag.

 

Nej hej, nu blir det nog bingen för mig. Har haft mycket migrän och annan huvudvärk de senaste dagarna och ofta beror det på för lite sömn hos mig. Så natti natti och förresten, hur mycket renovering vill ni se egentligen? Jag vill inte överdosera!

 

Kram

 

Helena

 

 

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma