UPPDATERA GAMMAL SÄNGGAVEL

 

 

Minns ni min gamla sänggavel i ek som fick ny kostym och blev såhär fin?

 

Lätt som en plätt klädde jag in den i ett gammalt täcke och ett nytt påslakan från Ikea. Lite smånubb att fästa med så var saken biff, jag hade fått en klädd gavel istället för en ribbig ekgavel! Easy peasy och kostade nästan ingenting.

 

 

_DSC5373 (2)

 

 

Gaveln får följa med till nya huset, men med lite nya kläder förstås. Sedan tror jag att jag skall utveckla konceptet lite och sätta en ordentlig skumgummi-dyna under, så att det blir mjukt och skönt att luta sig mot den. Några knappar skall jag nog fästa där också, så att den blir mer som en soffrygg, ni vet vad jag menar va?

 

Jag tänker mig ett tyg i sammet eller plysch. Lite blankt och fint sådär så att man ser skiftningar i solen. Färgen är jag inte riktigt säker på, men har tänkt plocka upp någon av de mjuka pastellfärgerna i kakelugnen.

 

Blir nog bra skall ni se!

 

KRAM

 

HELENA

 

 

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma