STOLARNAS STOL

Sjunkit ned i soffan efter en fantastisk dag i en soldränkt fjällvärld. Varmt, soligt, vindstilla och ett underbart underlag, det kan bara inte bli bättre när man är på fjällsemester. Fjälluften suger musten ur en på ett skönt sätt, så det blir nog en tidig sorti ikväll.

På vägen upp igår satt vi och spånade lite kring vilka stolar vi skall ha till det nyinköpta marmorbordet i köket. Jag var inne på vita sjuanstolar, men M var tveksam och rädd att det skulle bli för mycket svart och vitt. Det krävs en smidig stol som inte tar mycket utrymme och en stol som passar stilen i övrigt naturligtvis. Vi tycker att det är lite av fransk bistro över köket och när vi kommit fram till det var plötsligt stolen given…

Thonet 14 såklart!

thonet

Vad färgen anbelangar så blir den i brunt trä. Vi vet inte ännu om vi skall ha rotting eller träsits. Rotting är finast, men tänk er en klick blåbärssylt på den en vacker dag…

Ses imorgon då, eller hur?!

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma