SVÅRT ATT KOMMENTERA?

Listan på ”att göra” tycks aldrig ta slut. Men jag klagar inte för det är helt uteslutande superkul grejer som står på den där listan! Jag har aldrig haft så mycket jobb som jag har just nu, vilket förstås är vansinnigt kul, och så renoveringen och flytten mitt uppe i alltihopa!! Inte konstigt att man somnar som ett litet barn så snart man stänger sina blå om kvällarna.

Nåväl, det kommer väl att lugna ned sig vad det lider.

700En liten hälsning från Udden som snart inte är vårt hem längre…

Ville bara kika in och tacka er för att ni läser om mig och mitt! Ni är för goa!!

Jag har från flera håll fått höra att det är svårt att lämna kommentarer. Men det är inte så svårt egentligen, det enda som är lite annorlunda mot Blogger är att det inte går att lämna kommentarer och vara helt anonym, eftersom du måste registrera en e-mailadress. Alltså, din identitet kommer aldrig att synas tillsammans med din kommentar och jag vet inte vem du är eller vad du har för adress. Så på så vis kommer du alltid att vara anonym, men dina kommentarer finns registrerade tillsammans med din adress. Precis som att du inte kan lämna kommentarer till någon på Facebook och vara anonym.

Så nu hoppas jag på fler kommentarer från er mina vänner!

Kram Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma