DET GÄLLER ATT HA TUR

Hej på er!

Nu har det låst sig lite för mig igen. Det gör det ibland. Jag tänker för mycket och funderar på vad ni kan tänkas vilja läsa om. Jag skall ju inte göra det, jag skall ju skriva om vad jag vill att ni skall läsa om. Ni fattar va?! Klart att det låser sig när jag heeela tiden tänker att ”näe, varför skulle de vilja läsa om detta” eller ”näe, den här bilden är ju bara fööör tråkig”. Klart att det inte blir något då, inget slipper igenom liksom…

Snacka om tur!!

Apropå ”slipper igenom” kan jag ju berätta att jag ytterligare en gång har haft turen att ”slippa igenom en tidnings granskning” och fått sälja ett reportage till Lantliv (denna gång tillsammans med Åsa). Strax efter att jag för ungefär ett år sedan, berättat i min blogg om det första reportaget jag sålde till Lantliv, läste jag i en annan blogg skriven av en mer etablerad stylist att ”jag vet hur en bild ska se ut för att hålla måttet i press!” och ”Jag vet att man kan slippa igenom en tidnings granskning, men helt plötsligt så står man där och inte håller måttet”. Detta var alltså angående fotografer utan utbildning osv som säljer reportage till tidningar. Jag blev ganska ledsen då eftersom det kändes som att det var riktat mot mig. Nu bryr jag mig inte utan är i stället förundrad och tacksam över att jag har en sådan fantastisk tur. En sån fantastisk tur att jag faktiskt lyckat sälja (eller kanske lura en ouppmärksam redaktör) hela 4 reportage helt utan utbildning!! Känns som att det är helt ok om jag plötsligt står där en vacker dag och inte håller måttet just den gången. Det kan jag bjuda på!

Så nu har Häxan Surtant fått sprida lite surstoff och kan återgå till att vara en glad och happy bloggerska!

Här kommer några bilder från bygget i fjällen.

_DSC5129

_DSC5118

_DSC5113

Tja, det var inte så mycket med det. Mest bara reglar och en massa stök. Men under allt bös finns ett vackert golv och ett hus som det tagit oss mer än fem år att klura ut. Det kommer att bli så himla bra! Och tack Tobbe TJ Bygg (och den andra killen) om du läser detta, tur att vi anlitade er, ni gör det så himla bra!!!

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma