KONTORET MITT

Hello!

Hur står det till vänner? Det är så tyst, ni hör så sällan av er nu för tiden… Vet att ni finns där ute, syns på statistiken och ni är fler än någonsin, men som sagt saknar era härliga kommentarer! Ni är några som brukar maila mig, eller skriva kommentarer på instagram istället, och det är toppen! Tack för det!

Senaste dagarna har jag jobbat mest hemma vid skrivbordet. Så lätt att komma efter med pappersarbete har jag märkt. Trots att jag hållt på med detta i snart två år så har jag fortfarande inte något superbra system för att sköta fakturering, betalningar osv. Hänger liksom över mig hela tiden, måste skapa ett vettigt system tror jag…

Första steget måste vara att ha en vettig arbetsmiljö. I slutet på förra veckan började jag att fixa på mitt kontor. Det blev enkelt avskalat och lugnt. Klart att jag har saker jag måste köpa för att få det klart, men det funkar fint så länge.

Ni aaanar inte vad det kostar att flytta och renovera, phu!!! Vi badar i räkningar här just nu, så vi har tillfälligt och absolut köpstopp tills vi vet vart allt landar, så det blir inget handlande till kontoret på ett tag.

_DSC6705

Trivs bra här ändå!

_DSC6712

Fullständigt älskar älskar min Muutolampa som jag köpt hos Öbergs (innan köpstoppet, hihi)!Har lääänge velat ha den och den är verkligen så fin!

Nu skall jag lägga ut lite överflödigt möblemang på Blocket. Har ett stort förråd på andra sidan stan med allt vi inte ville ta med oss hit, och nu måste vi bli av med det. Soffor, bord, sängar, lampor och tavlor, finns hur mycket som helst där…

Ha en fin dag!

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma