RUM FÖR RUM ELLER LITE HÄR OCH DÄR?

Vi vet inte riktigt hur vi skall göra med inredningen av huset. Skall vi göra klart ett rum i taget eller skall vi göra lite här och lite där… Vi har sorterat å det grövsta, så vi har faktiskt inte så mycket kvar och kommer att behöva handla en hel del, men…

Vi kommer inte att handla bara för att handla, utan vi kommer att vänta och känna efter och vänta lite till, ibland, för att verkligen hitta det vi vill ha och det vi vet att vi kommer att vilja ha om typ 20 år också. Det är slut på slit och släng här. Vi vill heller inte ha så mycket saker och plock, utan stilrent avskalat och modernt. Tycker att det blir lite coolt till det gamla huset med de gamla detaljerna.

_DSC6240

Det stora vardagsrummet är väl det som vi är minst klara med. Våra soffor skall kläs om, och herre Gud det tog minst 4 månader att få tid för det, den öppna spisen skall få lite mer färg (teglet skall bli vitt) och en massa annat. I detta rum skall också fönster och altandörrar bytas ut i mitten på juni, så vi lägger inte så mycket krut på det just nu. En tavla har kommit upp, M ropade hem den på en auktion där pengarna gick till välgörenhet, och Diamondchair trivs bra ihop med den. På fredag kommer de och sätter upp alla våra lampor. Härligt då blir det lite mer ombonat!

Nu skall jag iväg på jobb, innan vi tar helg för denna gång. Ikväll är vi bjudna till fina vänner för lite grill, mysigt, och premiär för oss att kunna promenera hem till folk! Sådant man kan göra när man bor i stan alltså!!

Ha en fin Kristihimmelsfärd så hörs vi!

KRAM

HELENA

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma