NU SKALL DET MÅLAS VITT

 

Jaha, då var vi här igen, i härliga Härjedalen. Midsommarafton en firade vi hemma i nya huset i stan med några vänner. Traditionsenlig dans kring stången på eftermiddagen med mormor, morfar och deras vänner från Norge och sedan grilla och middag i pergolan hemma. Firade långt in på småtimmarna, så planen vi hade med tidig start för färden upp till fjällen på midsommardagen, gick i stöpet om man så säger…

Nåväl nu är vi här i alla fall, kom upp sent i går kväll och nu ikväll anlände två målarkillar som skall måla allt invändigt.

_DSC9306

Allt kommer att bli vitt, vitt och vitt, så snyggt!

 

_DSC9296

 

När målarna är klara är det nästan klart för inflyttning. Elektrikerna skall göra det sista, en trappa upp till loftet är beställd och kommer så småningom. Sedan är det bara att börja inreda.

 

_DSC9309

 

Utvändigt skall det bli en altan längs ena långsidan. Vi har inte ritat den ännu utan klurar på hur vi skall få till det på bästa sätt.

Var faktiskt lite kravlig på eftermiddagen idag, så jag sov ett par timmar. Ni vet ont i halsen, frusen och sådär, hoppas att det inte blir något mer av det. Nu är det bäst att hoppa i säng igen så kanske jag är piggare imorgon.

Imorgon skall ni få se badrummet som blev sååå bra!

Natti natti!

Helena

 

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma