TACK FÖR ALLA TIPS OCH VÄLKOMMEN SEMESTER

Tusen tack för kommentarer och mail med tips om färger, tyger och annat till vår sovrum, härligt att ni är så många som engagerar er i det!

Fick ett mail från Anna som tipsade om Missonis mönster John 149. Det passar alldeles strålande till färgerna i sovrummet. Var nere på Tullhuset igår och beställde hem ett tygprov på det tyget för att kolla om det blir så fint som jag tror. Tack Anna för det tipset och tack Anna på Tullhuset för att du fixade det så snabbt åt mig!

john_149_var_1

 

Vad tror ni kommer det inte att bli helt förträffligt med detta tyg till sänggavel och med ett par kuddar till?

 

 

 

_DSC8907

 

Ni kanske undrar vart jag varit de senaste dagarna. Jag har bara varit en mamma som semestrat och njutit av varje sekund med min lilla dotter. Inget fancy, bara varit här hemma och skrotat, badat hos farfar, hälsat på en kompis, ätit gott på restauranger med Lillan och storasyster, sovit lääänge och bara varit liksom!

Ikväll har jag fakturerat (fasiken vad kul det är!), betalat räkningar (fasiken vad tråkigt det är då…) och fixat med papper till min bokförerska som jag skall träffa imorgon. Efter det skall jag fortsätta att semestra och ha det ”gött” ett tag till! Fjällen väntar och jag längtar…

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma