BABY FOOT

 

Har ni provat Baby Foot? Jag kan säga att jag aldrig hade hört om det, förrän jag fick ett paket hemskickat med en fråga om jag ville testa det. Nu har jag frågat en massa folk om de känner till Baby Foot och nästan alla gör det och har redan provat.

_DSC1801

Nu har jag också provat och väntar spänt på resultatet! Det skall visst ta upp till 8 dagar innan full effekt uppnås. Spännande!

Baby Foot-påsarna sätts på fötterna och exfolierar foten, döda hudceller skall falla av inom 5-8 dagar efter behandlingen och fossingarna skall bli mjuka som en ”babys” då antar jag.

_DSC1848

Produkten är en originalprodukt från Japan och innehåller en gel som främst består av naturliga fruktsyror. Verkar bra och fötterna har redan börjat fjälla, dock bara på de ställen där man är mjuk ändå. Nu har det bara gått två dagar så det kommer nog. De jag pratat med säger att det faktiskt funkar.

I Västerås kan man köpa det på Citygross vet jag, kanske på andra ställen också.

Nå, hade ni provat eller?

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma