LÄNGTAR EFTER LILLAN

 

Längtar så efter min lilla snorpa, som är på en veckas semester med mormor, morfar, moster, morbror och tre små kusiner. De gjorde samma resa förra sommaren och jag lovar er att lillfisen sett fram mot denna resa ända sedan hon kom hem från den förra!

_DSC1014

För ett par veckor sedan var vi på en liten minisemester i Göteborg. Storasyster spelade Partille Cup och Lillan, papsen och jag var där och tittade. Det blev mysig hotellvistelse, shopping och mycket god mat.

cats

Jag tog dessa bilder en morgon när Lillan och jag beställde upp frullen på rummet. Den lilla fröken är nämligen väääldigt morgontrött, så att de stängde frukosten klockan 10.30 slapp bli ett problem just den morgonen.

_DSC1015

Jag älskar de här bilderna för jag minns hur mysigt vi hade det och nu längtar jag efter henne ännu mer!

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma