MARKFIX OCH UTEPLATSMAKING

 

Vi har skjutit upp fasadrenoveringen till nästa sommar. Dels blev det försenat och sedan kände vi att vi bara inte orkar med ett nytt stort projekt just nu. Tänkte egentligen bara softa lite här i sommar, men så plötsligt av olika anledningar kom vi oss för med att fixa stenbelagda gångar, trädgårdsmur och uteplats istället.

Det råder en febril aktivitet där ute idag, tror att de är en 7-8 killar som sliter, för de har lovat oss att allt skall vara klart och städat till i em kl 16.00. Vi har släkt kalas för Lillan som fyllt 5 år ikväll nämligen!

_DSC1139

 _DSC1130

Pergolans plank har fått sig lite vit färg också. Lillan och jag hjälptes åt att måla det. Nåja, hon målade så duktigt och noga ett par spjälor innan något annat roligare kom i vägen!

_DSC1124

Nu blir det matlagning för hela slanten (och säkert en hel del arbetsledning)… Släktkalas med tapas och tårta och allt blir det ikväll så det är bara att sätta fart!

Ha en fin fredag!

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma