MIN NYA VÄSKA

Halli hallå!

Ni som följer mig vet nog vid det här laget att jag ibland ”försvinner” från cyberspace men att jag alltid kommer tillbaka, likt en gummiboll nästan!

Det är semestertider och allt går på sparlåga. Jobben finns där men jag tar dem lite som det kommer. Lite semester och lite jobb. Som egenföretagare har man inga 4-5 veckors betald semester och inget semestertillägg. Det gäller att vara på tårna så att man får det att gå runt. Men jag klagar inte, för jag bestämmer själv och det är en enorm frihet, en frihet som jag vant mig vid och inte vill vara förutan.

Även om jag inte stämplat ut för 4 veckors semesterhäng lider jag ingen brist på trevligheter. Ett nybyggt och inflyttningsklart fjällhus står uppe i Härjedalen och väntar på mig, så dit åker jag för att inreda i augusti.

Tidigare i veckan semestrade vi några dagar i Göteborg. Trevligt hotell, skön säng, god mat, gott vin, det allra allra bästa sälskapet (min familj) och finaste presenten (av hjärtat). Mycket bättre än så blir det inte.

cats

Bilder från mitt Instagram

NYC- resan som vi planerat till Augusti blir uppskjuten av en anledning, så vi får hittar på lite andra saker här hemma istället.

Annars är jag nuförtiden glad ägare av en tjusig (och helt galet dyr, för de är de, ingen hemlighet med det) designväska (som jag har önskat mig det då!). En alldeles bedårande svart Celineväska, som jag fick av min kära M i Göteborg, dinglar nu på min arm vart jag än går och jag är så happy!

Det lite egendomliga är, att jag faktiskt var precis lika happy dagen innan jag fick den där bedårande väskan, blev liksom ingen skillnad på ”happykontot”…

Och det är väl tur det!!!

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma