TILL LILLANS RUM

 

Gosedjur, man kan enligt Lillan inte ha för många av dem…

Detta har resulterat i att hon har kanske hur många som helst, och de ligger utspridda överallt. Gulligt kan jag tycka, och får en liten klump i magen av att tänka på att det förmodligen bara är ett par år kvar av just den där gosedjurstiden. Tiden går så fort och snart kommer helt andra saker att fånga hennes intresse. Men som sagt, ännu så länge ligger det gosedjur överallt.

För att skapa lite ordning drog jag iväg ned på stan igår för att köpa några korgar till de där gosedjuren. Det blir lättare att dammsuga om inte annat, när de inte ligger utspridda på golvet. Hittade dessa fina korgar på Åhlens. 279 kr och 2 stycken fick följa med hem.

catalogueImagemj

Helnöjd med det inköpet och nu ligger gosedjuren prydligt ihopsamlade i korgarna. Får se hur länge…

Ångrar dock att jag inte köpte några av dessa små askar och figurer, också de från Åhlens.

n

mk

Söta burkar för förvaring, eller hur? Passar perfekt med fjärilar och fåglar till ett litet barnrum. Får nog bli en vända ned på stan idag också. Solen verkar lysa med sin frånvaro så det kan passa bra.

Ha en riktigt fin tisdag!

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma