LITE KÖKSFÖRVANDLING

 

Jag vet inte vad det beror på, men det händer allt som oftast att jag struntar i att visa bilder bara för att jag tycker att de inte är tillräckligt bra. Kanske är det för lite piffat, kan bli bättre, eller så kanske bilden i sig är lite halvtasig. Hur som helst blir det ju ganska drygt att blogga om varje bild skall se ut som att den är plockad från ett tjusigt magasin. Fånigt, jag vet, men det är så lätt att jämföra sig med andra hela tiden…

Jag tror faktiskt att jag får ta och sänka kraven på mig själv om jag skall blogga överhuvud taget, jag hinner liksom inte annars. Jag har ett jobb och jag hinner inte piffa, städa och fixa hela tiden så är det bara. Om jag bara bloggade skulle det väl se annorlunda ut, men nu gör jag inte det! Ni får ta det för vad det är, alla bilder är inte tipp topp.

Idag visar jag köket, som det ser ut nu och som det såg ut innan. Det är inte tokpiffat, men heller inte stökigt, ser ut pretty much som det gör för det mesta.

Here we go

_DSC1850

Såhär ser det ut nu

_DSC3277

Och såhär såg det ut när vi köpte

_DSC1851

Efter fixet.

_DSC3278

Och såhär såg det ut innan.

Fortfarande en del att fixa. Den uppmärksamme ser att vi inte har några knoppar. Men snart har vi faktiskt det, för de ligger fint i en kartong och väntar på att skruvas upp. 67 st finingar från Stilbeslag har vi på lut och förhoppningsvis får vi till det imorgon!

Det finns mer att göra… Tex skall golvet bytas ut och även granitskivan var det tänkt, men det får vänta tror jag. Just nu har vi inga lister så det står på schemat snarast. Vi hade också tänkt byta vitvarorna till rostfritt, men kom på att det var ganska löjligt, de funkar ju liksom. De får hänga kvar tills de gjort sitt, då får nya rostfria flytta in. Någon måtta får det ju i alla fall var på handlandet.

Nähepp, nu är denna dag slut och jag också för den delen, sängen hägrar!!

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma