ÄNTLIGEN KNOPP I KÖKET

 

Det tog lite tid men nu har vi äntligen fått knopp i köket. Skåpluckorna är så dåligt målade att det tagit lång tid för oss att bestämma oss för vad vi skall göra med dem. När de kom tillbaka från målaren trodde jag att jag att jag skulle börja grina, så fruktanvärt dåligt var det, jag skojar inte.

Ett alternativ var att genast lämna dem till någon annan för slipning och målning. Ett annat alternativ var att behålla dem så länge, tills vi orkar ta tag i den processen på nytt. Vi valde alternativ nummer två. Då i Maj, när det var kaos här med en rutten syll och allt det andra, kände jag bara att jag inte orkade leva med ett kök utan luckor en enda dag till. Så luckorna blev kvar.

Att lämna in luckorna för slipning och ommålning skulle bli dyrt och vi har ingen lust med den utgiften just nu, så vi får leva med de dåligt målade luckorna tills vi känner att vi inte står ut med det längre.

Nu har vi tagit det beslutet, finaly, så nu har knopparna äntligen fått komma upp.

_DSC3367

_DSC3359

I morse kom de här två killarna med sina borrmaskiner och vips var vi inte knopplösa längre, hurra!

Det är ett stort kök med hela 52 knoppar på lådor och skåp. Knopparna kommer från Stilbeslag och heter Julia, men jag tror att de utgått ur deras sortiment.

Skönt med framsteg, det har varit lite stiltje de senaste veckorna.

Ni har väl inte glömt…

http://www.veckorevyn.com/blogawards/BlogAwards2013/Bidragssida/17

om ni vill rösta på mig i Blog Awards 2013!

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma