BÄSTA RUMMET

 

Jättestor tv, skön skruttsoffa och en tjusig klassisk designfåtölj det är vårt tv-rum det. Soffan kommer inte att bytas ut ännu på många år. Hur härligt är det inte att ha en superskön soffa som man faktiskt inte behöver vara rädd om. En soffa där Lillan kan krypa upp med en skål blåbärsglass eller en rinnig ”Piggelin” i samtidigt som hon kollar Bolibompa.

Fåtöljen gör att rummet känns klätt och förlåter ”skruttsoffan” på något vis. Sedan kan jag tillägga att en fåtölj som man är jätterädd om, kanske inte är den mest passande möbeln i ett tv-rum i alla lägen. Som när Lillans storasyster hade tjejfest och jag plötsligt upptäckte 4 st tonårstjejer uppflugna på varandra i fåtöljen som är avsedd för 1 person… Jag förvandlades där och då till den där pinsamma styvmamman som lite försiktigt fick lov att klämma fram – Eeeeh, ursäkta mig, men vi är väääldigt rädda om den där fåtöljen…

_DSC3382

Hepp, nu måste jag fortsätta jobba!

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma