HÄRLIG FREDAG

 

Vips så var det fredag igen, härlig fredag med lite ledigt framför sig! Jag är otroligt dålig på att ha fasta rutiner och struktur på mina dagar. Som egenföretagare tror jag, efter att ha pysslat med detta i två år nu, att man kanske måste ha lite rutiner för att vara effektiv. Jag har tränat på detta denna vecka och utfallet ser lovande ut. Därför känns det nu extra skönt att det är fredag och ledigt i helgen. Har varit väääldigt dålig på att separera arbetstid och fritid innan…

_DSC3407

Men nu så, fredag och fredagsmys väntar. Hade besök av en kär vän igår och fick en underbarbukett gladiolus som nu förgyller vårt kala vardagsrum.

_DSC3443

Det här fina huset behöver inte så mycket lull lull för att vara fint och kännas hemtrevligt. Det är vackert i sig och en bukett friska blommor lyfter den där känslan ytterligare.

Jag är så glad över förmånen att få bli en del av detta hus historia. Många har bott här innan och många kommer att bo här efter oss. Underbart att kunna hjälpa till att ge huset upprättelse och sin skönhet tillbaka.

Ha en härlig fredag alla goa besökare! Utan er vore livet lite fattigare…

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma