SLUTKLÄMMEN I FJÄLLHUSET

 

Ni vet när man var liten och det var kvällen innan julafton och man bara gick där och väntade och väntade. Tillslut sa mamma ”Hoppa i säng gumman, tiden går mycket fortare när du sover” och så gjorde man det och så vips så var det julafton. Åh, vad jag önskar att det kunde vara så just nu.

Jag vill bara att allt skall vara klart nu så att vi kan flytta in, jag hatar att vänta… Elektrikern kommer på tisdag och kopplar in elen och allt det. Alla spånskivor skall bort från golven, så vi äntligen får se helheten med de vackra Dinesengolven. Sedan är det besiktning på ännu obestämt datum och sedan är det säkert en massa mer små saker som skall till innan vi kan börja flytta in våra pinaler.

Well well, idag slet vi bort pappskivorna i hallen för att få se golvet där i alla fall.

Här kommer en liten bildkavalkad.

_DSC2062_DSC2057_DSC2055_DSC2056_DSC2053

_DSC2059

Så ser det ut och vi är så förbaskat nöjda. Jag kan nog säga att mer eller mindre allt blivit som vi tänkt oss. Fantastiskt egentligen med tanke på att den enda ritning vi har, är ett A3 ark som min söta vän Sara gjort på datorn utifrån mina teckningar!!

Nej nu skall jag titta på Jim Carrey, en favvo, innan det är dags för bingen. Sover så in i vassen gott här uppe, det måste vara fjälluften!

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma