UTE PÅ TOMTEN

 

Vi röjde lite på tomten igår. Ni vet, bar grenar och stenar och försökte skapa ordning efter maskinernas framfart. Vi hade gett särskild order om att så mycket som möjligt av växtlighet och terräng skulle bevaras, men det blev ändå ganska rörigt och mycket uppsliten jord kan jag tycka. Det växer inte så fort där uppe på 1000 m höjd över havet så det kommer väl att ta en 10 år för backen att hämta sig.

_DSC2102

_DSC2107_DSC2182 _DSC2194

Man önskar ju att hela tomten skall fyllas med den vackra ljungen som växer fläckvis i området. Gräva upp och placera ut små tuvor kanske…

Btw, ny favvis i garderoben, en hederlig gammal (fast ny) jeansskjorta från Lee! A men hur skön är inte den då, stretchig och figursydd, I like! Kommer från Lee Online som har REA just nu (tror jag…), hade nyss i alla fall!

_DSC2198

_DSC2152

Medan vi städade, plockade och bar hade vi publik. Två renar hade parkerat på grannens altan och vek inte en tum därifrån så länge vi höll på. Söta var de och de funkar verkligen som stämningshöjare när man har en 5 åring med sig som bara vill åka hem…

Nu blir det bums i säng, klockan är alldeles för mycket!

Kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma