28 TIMMAR I STHLM

 

Baluns tar på krafterna när man passerat 40 märker jag.

Var som ni kanske vet iväg på festligheter i Stockholm i torsdags, och inte har det blivit ett enda litet blogginlägg sedan dess. Ni kanske undrat vart jag tagit vägen? Ingenstans egentligen, annat än att jag hängt med min familj, slappat och råkat ut för en händelse som jag inte orkar berätta om. Jag skall berätta för er en dag, men just nu går det bara inte, det blir för jobbigt. Alla mår efter omständigheterna bra och vi bearbetar händelsen så sakterliga.

Som sagt, en dag skall jag berätta, det måste bara komma lite längre ifrån mig för att jag skall klara av det.

Så länge återvänder vi till torsdagen och resan till Stockholm för prisutdelningen av Blog Awards 2013. Det blev inget officiellt pris för mig, men vad spelar det för roll det känns ju som om jag redan vunnit ändå!! Tusen tusen tack till alla er som röstade på mig, jag är så glad för varenda liten röst – puss till er!

För er som inte redan vet det så var det superduktiga Frida Ramstedt med Trendenser som vann det riktiga priset. Stort grattis till henne säger vi allihopa!

_DSC5891

Jag for iväg till storstaden med min gullhöna Sara till kompis (som är jääätte naturlig framför kameran). Vi checkade in på Clarion Hotel Sign. Frotterade oss med Arne i alla möjliga former, ägget och svanen och sjuan och allt vad det var.

 cats1

Fräscht hotell med oklanderlig service och ett mecka för Arne J-fantaster! Det låg nära stationen och med härlig utsikt mot Norra Latin, LO-borgen och fluffig park. Självklart var där fluffiga kuddar också.

Hur sjutton kommer det sig att hotellkuddar alltid är tusen gånger fluffigare än ens egna hemma?? Dessa var dessutom en bra bit över medelfluffighotellkudde! Plus för det!

_DSC5861

Vi gick ut hårt med lunch och vitt vin redan vid 11.30. Lunchade i hotellets supercharmiga restaurang. Snygg inredning, god mat och härlig atmosfär! Herre Gud, tror jinte att jag druckit alkohol så tidigt på dagen sedan jag åkte på charter tilll Grekland när jag var 18…

_DSC5883

Kameran var med inledningsvis och ja, efter ett par tappra försök fastnade även jag på bild!

cats

Tur att jag inte är ”livsstilsbloggare” för efter dessa bilder blir det tunt. Riktigt tunt… Kameran blev kvar på hotellet när vi for ut i nattlivet, och efter ett kort tag på prisutdelningen tog dessutom batteriet slut på Iphonen och ja, det blev helt enkelt inte så mycket fler bilder.

Eller, några till blev det när vi rumlade in på hotellet vid halvtresnåret. Då skulle jag minsann fota och hålla på.

cats2

Snygga Sara och innehållet i kvällens goodiebags verkade just då som fantastiska motiv att fota…

Vi hade en suuupertrevlig kväll som mestadels tillbringades på Nosh and Chow (ett ställe som du bara måste besöka) och de hade väääldigt goda drinkar där om man så säger. Och av någon underlig anledning tyckte jag plötsligt att jag var värsta mästerfotografen där på hotellrummet på natten…

(Alkohol kan verkligen förvrida huvudet på en, men vackra Sara ställde i alla fall villigt upp som modell i typ 2 min innan hon somnade som ett litet barn där bland de fluffiga kuddarna.)

 Då så, då var jag igång med bloggandet igen då, efter några dagars pausande. Ses snart igen!

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma