HUR KUNDE VI MISSA SPAT?

 

Trots att vi åkte till Stockholm med ”halvniotåget” i torsdags så hann vi inte med det vi hade tänkt på dagen…

Våra planer var Fotografiska innan lunch och sedan spa på eftermiddagen innan vi skulle fixa till oss inför kvällen. Det fanns nämligen ett trevligt Selma spa på hotellet vi bodde på. Men det blev inget av det. Vi behövde handla lite grejor och tiden gick och plötsligt fanns det ingen tid kvar för varken Fotografiska eller Spa.

_DSC5977-horz

Det var riktigt snyggt, fräsch och inbjudande där uppe på taket.

_DSC5971

När jag såg poolen där uppe på taket förbannade jag mig själv att vi inte bara hade gått till spat direkt när vi anlände till hotellet. Jag hade lätt kunnat stanna där hela dagen. Jag älskar att bada…

cats

Nu hamnade jag där dagen efter festligheterna istället och var både bakis och helt felklädd. Morgonrock, tofflor och några sköna behandlingar hade varit modellen.

_DSC5986

Eller kanske en trevlig lunch på den läckra verandan.

Nu kunde jag knappt få i mig en matbit… Hrmpf…

Nåväl, ännu ett ställe att släpa med sig M till. Det blir alltid så för mig när jag besöker nya trevliga ställen, att jag tänker ”Åhh, hit skulle jag vilja åka med M”!

_DSC5983

Himla trevligt ställe var det i alla fall!

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma