BESTÄLLT SUPERCOOLA SUPERFRONTER

 

Fortsätter på det svenska temat och hottar upp Ikeagarderoberna i hallen och skåpen (som skall byggas in i den väggfasta sängen) i sovrummet uppe i fjällstugan. Supersnygga Superfront levererar och vi har beställt mönstret som är på bilderna och de små tassarna med koppardetaljer.

superfront_0272

Kommer att bli hur jäkla snyggt som helst!!!

Tycker att mönstret är precis klockrent. Det är liksom lite snö, eller björkar eller fjällen eller något i de där linjerna. Vi hade bestämt oss för de luckorna med plusen/stjärnorna, men ville se dem live innan vi beställde. Drog iväg till Moodgallerian i Sthlm för att kika innan vi beställde och tur var det, för detta mönstret är absolut perfekt!

5-superfront

Vi har varit upp till stugan med Beståstommarna från Ikea och snickaren står i startgroparna för att börja med sängtillverkningen.

We are getting closer…

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma