HAR DU FINT HEMMA?

 

Ni som läst min blogg ett tag vet att jag har flera ben att stå på.

Jag har mäklarbiten, där jag stylar och fotograferar bostäder som skall säljas. Så har jag inredningsbiten, där jag hjälper både företag och privatpersoner att inreda och få det snyggt hemma eller på jobbet.

Sist men inte minst har jag också reportagebiten där jag både fotograferar och skriver texter. Det är fantastiskt kul båda delarna, vet faktiskt inte vilket som är roligast . Man kan kanske säga såhär, att det är roligast att sälja in och se sina egna bilder i tryck, men det kanske (bara kanske) är roligast att skriva texter (får lov att nypa mig i armen ibland för att förstå att detta är sant).

_DSC6802

Bild av mig från vårt senaste reportage i Lantliv

I den Lantliv som finns i butik just nu har Åsa och jag med ett reportage vi gjorde hemma hos henne i höstas. Hon har ett fantastiskt hem och vi hade väldigt roligt när vi fotograferade. Vi gjorde det tillsammans och jag har skrivit texten.

 Piteå 6

Från mitt Piteåreportage som publicerades i Lantliv nr 2 i år.

Det är inte så lätt att hitta hem att fotografera, så nu vänder jag mig till dig. Har just du fint hemma? Det behöver inte vara någon speciell stil, men det skall vara personligt. Det spelar ingen roll vart du bor alla förslag är välkomna! Nere i södra Sverige samarbetar jag med begåvade fotografen Therese Romell och vi letar just nu med ljus och lykta efter fina personliga hem i och kring Skåne.

Sitter du på en pärla till hem och gärna vill vara med och inspirera andra med bilder därifrån? Tveka inte att höra av dig till mig.

info@helenakhome.se

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma