IMORGON BLIR DET GALA

 

Här ligger jag och mår halvrisigt. Hade värsta migränanfallet i morse och har inte riktigt hämtat mig sedan dess. Var iväg på ett jobb och kände mig mer eller mindre svimfärdig. Läskigt, men det gick förhållandevis bra ändå. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon efter en natts sömn, det har nämligen inte funnits något utrymme för vila under dagen idag. Stängningsdag på dagis idag förstås…

Imorgon bär det av till Stockholm och Blog Awards-gala. Jag är garanterat äldst och kanske kommer jag att känna mig helt fel och obekväm där. Men det gör liksom inget, för då drar vi bara vidare till något ställe som passar bättre för två medelålders mammor på vift. Sötaste Frida (kolla hennes blogg och superfina lägenhet), som har koll på Stockholms krogliv, har givit mig en rad tips på ställen där vi kan barhänga och ha det trevligt!

Jag tar med mig min kompis Sara som kanske är den roligaste person jag känner. Hon är rapp som få och det är inte utan att jag drar på smilbanden varje gång jag tänker på henne. Med en sådan eskortdam vid sin sida kan det inte bli annat än superkul!

Dessutom kommer vi att vila vår små trötta huvuden mot de fluffiga kuddarna på designhotellet Clarion Sign, bara en sådan sak!!

_DSC8876

Nåväl, jag har inte hunnit fota annat än jobb idag, så ni får kika på en bild från Lillans rum som jag tog för en tid sedan. Ser lite kalt ut tycker jag. Mycket mysigare och mer ombonat nu måste jag säga. Men det får ni se en annan dag för nu måste jag sova min skönhetssömn, svårt att glänsa ikapp med 17 åringarna imorgon annars, hehe!!

Natti natti!

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma