SKÅNELAND

 

Men kom igen tjejer, Skåne alltså, vilket underbart ställe! Jag har varit i Skåne tidigare, bland annat för tio år sedan. Jag tyckte att det var vackert som en saga här då, men trodde nog att det berodde på att jag var toknykär och under deep influens of looove.

Men det är banne mig lika vacker denna gång, även fast min älskade inte är med!

Här vill jag bo. Det borde vara en rättighet att få bo vid havet!

_DSC5162

På vägen mellan Helsingborg och Höganäs, där vi besökte Magasin 36, stannade vi och gick ned till havet och jag ville aldrig gå därifrån…

_DSC5145

Till slut, efter att vi på riktigt bloggmanér fotat varandra i olika poser (för det är så vi gör hehe), drog vi vidare tillbaka till Helsingborg där ett härligt gäng skånskor slöt upp vid sjutiden. Berättar mer om det sedan.

Nu är det bäst att sätta fart, Mia är redan klar och väntar bara på mig.

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma