GOA TJEJER

 

Tusen tack tjejer för helgen som gick, så kul vi hade!

Helsingborg visade sig från sin allra bästa sida, skulle jag tro, och stämningen var på topp när vi på lördagkvällen träffades och åt middag tillsammans. Härlig italiensk restaurang hade Anna-Malin fixat bord på och där var verkligen supermiljö och toppenmat.

Det var så roligt att träffa er alla duktiga drivna tjejer.

cats

Gulliga Jenny som öppnade upp sin härliga webbutik/showroom Black Balloon (de har öppet i sitt showroom torsdagar 14-18), bjöd på kaffe och snacks på lördagen och lät oss botanisera runt där bland alla fina saker i säkert två timmar, när hon hade kunnat vara ute i solen med sin familj.

Tjusiga stilfulla Jannice som överraskade med småländska (och kioskvältaren att hon faktiskt heter Jannice uttalat med k och inte Janniiiice uttalat med s-ljud som jag trodde, hihi). Hon var precis lika elegant som sitt hem och bloggen hennes.

Underbara roliga Mia som stod ut med slarviga mig en hel helg utan att lacka ur en enda gång när jag var sen (hela tiden) och som gjorde att 84 mil tur och retur Linköping-Helsingborg kändes som 20!

Kajsa, söta Kajsa som hade den vackraste butiken/kaffét/trädgården/hemmet jag någonsin sett och som bjöd på fantastisk räkmacka där mitt i denna Edens lustgård. Enkla Ting, lägg det på minnet, för åker du till Skåne måste du besöka Enka Ting, det är som balsam för själen!

Sedan var där förstås mjuka goa konstnärssjälen Anna-Malin som var precis sådär härligt lugn och underfundig som jag trodde att hon skulle vara. Hennes blogg, med fantastiska fotografier måste ni besöka Helt Enkelt!

Ett för mig helt nytt ansikte var med i gänget. Rara Annika med butiken My Habitation som just nu är på spännande inköpsresa i Marocko. Hennes inredning i härlig kolonial och orientalisk stil har jag sett hemma hos de andra tjejerna tidigare, men nu vet jag vem som står bakom också!

Till slut var där också vackra vackra Therese Romell. Så roligt att träffa denna ödmjuka duktiga etreprenör och fotograf. Hon var den enda som inte fastnade på bild men Therese och jag har haft kontakt en tid och nu skall vi försöka göra något tillsammans så henne får ni snart se mer av. Så spännande!!!

Tack till er tjejer!

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma