Startsida / Inlägg

Jag och Paris Hilton

av Hannah Widell

 

Har en sak gemensamt. Vi har 42 i skostorlek. Jag började en gång i tiden på en stadig 41:a men efter två barn och en mycket kinkigare inställning till lite små och skaviga skor trycker jag inte längre ner mina fötter i ett par för små skor. Så trots att jag älskar skor har jag aldrig kunnat frossa loss vilket i och för sig säkert har varit bra för min ekonomi men det är ju sjukt trist. Hittar jag snygga skor som sitter finfint så köper jag alltid två par. Jag har koll på vilka märken som gör ”bra” läs stora 41:or och så vidare. Nu har äntligen två svenska märken hört min skobön och har ett riktigt bra och billigt utbud för oss storfotade brudar. Paris Hilton tröttnade också rejält på detta och har gjort en helt egen kollektion.

Här har jag på ena foten en supersnygg blå partysko  från Ellos och på den andra bästa vardagsdojjan (här mitt andra par för denna vinter) från Din Sko.

 

Jag önskar och hoppas att fler märken ska haka på det här! Jag önskar också att om ni vet fler märken som gör 42:or, TIPSA!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB