Startsida / Inlägg

Gravid, ammande och snygg!

av Hannah Widell

En av de tristaste grejerna med att vara preggo brukar vara att man måste förpassa sig till en stil som man kanske inte annars skulle ha valt. Det har blivit bättre de senaste åren men det finns fortfarande inte riktigt de där ursnygga grejerna. Jag och Amanda jobbar ju tillsammans med Vanja och Malin som driver glammom.se! De är klart bäst i Sverige på att nosa reda på de snyggaste amningsbharna. Men nu har de utvecklat glammom.se och om två veckor kommer shoppen att vara proppfull med sjukt snygga gravid och amningskläder. Bilden ovan är ett litet smakprov. Tills dess kolla in allt härligt som finns på glammom.se.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Sebastian Laneby, Lina Thorén, Aleksandra Wojcik
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB