Startsida / Inlägg

Mina samlade erfarenheter

av Hannah Widell

Säger mig att jag borde få göra en klädkollektion för kurviga tjejer-flickor-kvinnor eller vad ni nu vill kalla er. Jag får så mycket frågor här om hur man ska klä sig att jag verkligen känner att det inte finns rätt kläder på marknaden. Jag gjorde en inför-hösten-shopping-ride i veckan och när jag shoppar blir det en salig blandning av märken, om sanningen ska fram från de som gör helt vanliga kollektioner i storlekar från 36-44. Jag älskar ju när det i bland bjuds på en härlig 46 också med det är inte så ofta. Det som är det väsentliga i det här är att H&M, Lindex, Kapp Ahl, Åhléns faktiskt erbjuder alldeles egna specialuttänkta kollektioner i större storlekar. Men jag hittar ingenting där. Det är ofta tältiga toppar och byxor som slutar mitt på vaden som erbjuds i kurvhörnan. Som om lite korta byxor gör någon människa snygg? Kläderna är också alltid placerade på något konstigt ställe som om man står i skamvrån när man står där och tummar på något plagg.

Det här skulle jag vilja ändra på. Jag skulle vilja göra en moderiktig, snygg, sexig, bekväm, ball kollektion som tar vara på alla kurvor, förpackar dem varsamt och snyggt, helt och rent. Som går från vardag till jobb och uteliv. Placerad där den hör hemma. På bästa plats! Inga konstigheter utan snyggt på riktigt. Det är nämligen inte svårt man måste bara hitta de perfekta plaggen i en stil som man kan stå för. Men det är skitsvårt om man bara hittar olika tält i kulörta färger.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Kristina Jeppsson, Elvira Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB