Startsida / Inlägg

Att planera en resa

av Hannah Widell

Jag älskar inte att resa. Eller jo det gör jag visst men det ska vara på ett visst sätt för att jag ska älska det. Helst vill jag ha med mig hela min familj för att jag ska må riktigt bra. Men om jag inte kan släpa med mig hela släkten vilket är i princip omöjligt kan jag nöja mig med min lilla egna familj. Självklart hör det här i hop med att jag har dödsångest, separationsångest och en massa andra ångestar.

Jag har rest massor i mitt liv men mest i jobbet som i och för sig har tagit mig till spännande platser men jag kan inte titulera mig upptäckresande på något sätt. Den mest planerade resa jag har gjort var när jag och min bästis Saga lyx-backpackade i Thailand en månad för tio år sen. Vi skulle göra en sista resa innan vi skaffade barn och så blev det i alla fall för mig. Året efter var jag på smällen så var den sagan all.

Men nu drömmer jag om en sån där vinterresa till en exotisk plats. Jag vill ha med mig min egna lilla familj och bara kunna ägna mig åt den. Jag vill ge mina barn såna upplevelser och vet ju hur bra det är att uppleva saker tillsammans.

Så nu önskar jag tips! Var ska vi åka? Det behöver absolut inte vara någon superlyx men jag vill att det ska vara vackert, mysigt, helt och rent. Inga stora familjekomplex med bamseklubbari varje hörn. Utan privat och unikt. Ja, ni hör. Finns detta i resekatalogerna? Jag behöver råd! Berätta om era pärlor.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Emma Lindström och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB