Startsida / Inlägg

Min första rockfestival

av Hannah Widell

Året är 1986, jag är elva år och jag älskar bandet Europe. Jag är på tok för liten att åka och se dem på festival, på tok för liten för att få gå på konsert. Men så en dag händer det plötsligt. Min pappa som är filmfotograf blir anlitad att filma helikopterbilderna till videon ni kan skåda ovan. Jag minns så väl hur jag och min bästis fick åka till Hovet, stå utanför i timmar och se hela konserten. När ni ser bilderna när bandet går ut på taket kan ni tänka att jag står där skrikande i folkhavet. Jag tror att det var där min kärlek för festivaler föddes. Nu har VIA en superkul tävling där jag sitter i juryn. En superkul tävling för hela familjen där första priset är biljetter för hela familjen till Sweden Rock Festival 2013 och inte nog med det. Den vinnande familjen får spela in en egen rockvideo.

Allt ni behöver veta om detta hittar ni här!

Rock on!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Alex Rodriguez, Love Isakson Svensén och Elvira S Barasotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB