Startsida / Inlägg

Mini-utrensning!

av Hannah Widell

Jag har ett nytt mål med mitt garderobsupplägg. Jag har en garderob med allhanda mjuka kläder. Alltså tights, linnen, t-shirts, långa linnen, ja ni fattar. Sen har jag en klädstång där jag hänger mina blusar, kjolar, jeans så att jag hela tiden har översikt vad jag har och vad jag vill ha och använda. Ingen hjärnkirugi-plan direkt men det funkar bra för mig. Jag vill ju i alla fall försöka vara så fin jag bara kan varje dag.

I det här upplägget ingår att jag hela tiden löpande ska rensa ur det jag inte vill ha och använder. Då jag väldigt sällan provar kläder när jag shoppar blir det endel felköp. Inte så många då jag har ett öga för vad jag passar i men nu har jag samlat på mig tre stycken. Så jag tänker att dessa tre fina plagg ska få en ny ägare! Skriv vilket du vill ha och ditt bästa kläd-garderobs-rensnings-tips så ska jag utse nya ägare.

Alla kläderna är helt oanvända. Klänning från Åhléns med dragkedja bak. Stl 44. Sitter lite tight om bysten på mig.

Byxor från HM i stl 48. Är supertighta vid vaden. Annars sjukt snygga!

Riktiga partytights från MQ Stockhlm. Stl L. Inga konstigheter förutom att jag inte gillar låg midja på just tights…

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Sebastian Laneby, Lina Thorén, Aleksandra Wojcik
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB