Startsida / Inlägg

Jag är världens stoltaste!

av Hannah Widell

Storasyster och moster. Det är så stort att få en bebis. Att klara av att föda ett barn. Det är också något otroligt att få nummer två. Jag minns när jag fick Wilma. Att jag var helt överlycklig över att ha fått ett barn till var en sak men jag hade aldrig kunnat ana tvåbarnsmammegrejen. Den är så otroligt tillfredsställande. Jag har alltid undrat när man vet att man är klar med att skaffa fler barn. Jag minns hur jag satt i soffan och ammade Wilma med Rosa vid sidan tätt intill och tänkte att blir det av någon anledning inga fler barn nu så är jag helt nöjd.

Jag har haft fyra nätter av dålig sömn (lite olika anledningar dock), har någon form av låsning i ryggen, Wilma har magsjuka och jag är helt yr av att snart ha sett en hel box Mad Men säsong 5. Men jag är helt kärleksfullt bebisrusig av att Frances äntligen är här.

Välkommen till världen Frances. Vad vi ska ha kul!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB