Startsida / Inlägg

Skriet från krämhyllan!

av Hannah Widell

Dagkrän och nattkräm i all ära. Jag behöver vinterkräv. Min stackars hus håller på att torka ut totalt. I kväll har jag kuckelimuckat i hop en kräm av en avokadoögonkräm och en riktigt fet bodylotion. Ge mig råd. Vad ska jag smörja mitt arma ansikte under vintern?

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB