Startsida / Inlägg

Jag blir tokig!

av Hannah Widell

På mig själv. Alltså det här så typiskt jag. I tisdags kväll sent som tusan fick jag lite panik över att ett inte ha något att ha på mig på den fotograferingen vi gjorde i dag och två att jag inte hade något kuligt, juligt till vår julutgång som Perfect Daykontoret ska ha i morgon. Så jag slog på stort och köpte två klänningar, en kavaj och en rock på Asos.com. Slängde i hop ordern och beställde att den skulle komma i expressfart. Nu verkar det som den expressfarten är att paketet anländer 1/ 2013! Vad är det för fel på mig som inte kan läsa hela saker utan tror att jag ändå vet vad som står.

Till råga på allt för att poängtera min dumhet fick jag en uthämtningslapp i går. Så jag ber Mikaela ringa till uthämtningsstället som säger att ja visst det verkar vara från utlandet. Hastar dit mitt under fotograferingen med en taxi för att hämta ut Rosas skolfoton. Gahhhh!

Så vad fasen ska jag ha på mig i morgon? Jag som hade beställt en blå Mad Men inspirerad klänning. Nu har jag då inget.

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Sebastian Laneby, Lina Thorén, Aleksandra Wojcik
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB