Startsida / Inlägg

Nu tändas tusen juleljus…

av Hannah Widell

God morgon alla fina.

Jag och Wilma är uppe tidigt. Tidigare än vanligt då Wilma är en riktig sjusovare. Rosa däremot vaknade alltid före 06.30 men något ändrades för cirka ett år sedan då hon började sova lite längre. Misstänker en tidig tonårströtthet. Vi hade ju julkalas med Perfect Day-kontoret. Mitt och Amandas företag. På vårt kontor hittar ni Mikaela som är vår produktionschef och sköter allt, Cecilia Blankens (på hennes blogg kan ni se bilder från utekvällen)som jobbar med allt vårt innehåll och är ny innehållsproducent för vårt middagsprogram. Nypremiär i februari! Sen sitter Amelia (vår lillasyster) och hennes kompanjon Johanna hos oss. Så himla trevligt! I vilket fall som helst kalasade vi i fredags och jag var helt över av det i går så jag somnade i soffan halv åtta och har sovit sen dess. Vaknade 06.30 av mig själv. Nu äter jag och Wimsan pimsan frukost i soffan, har tänt alla fyra adventsljusen och jag surfar omkring lite. På Facebook hittar jag en bild på vår pappa. Det är en teambild från en gammal film, han är 34 år och verkar vara ljudkille på produktionen. Det är något visst med att vara så vuxen att man kan förstå var ens föräldrar var i livet vid en viss ålder. Man blir mer förstående och förlåtande. Jag vet ju att vid det här tillfället var jag 9 och Amanda fyra år. Den långhåriga killen med pannband är tvåbarnsfar…

Nåväl. Jag försöker känna jullovet i hela kroppen. I dag ska jag göra Janssons frestelse och pepparkaks-hjortron-cheesecake (mitt bidrag till julbordet) och handla de sista klapparna. Å härliga dag!

Vad stökar ni med så här dan före dopparedan?

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB